Bulan: Agustus 2021

0 Komentar



REKLAM VE İŞBİRLİĞİ İÇİN Skype iletişim adresi: live: .cid.bef3bc3a85a622e3 TELEGRAM: https://t.me/casinobonanzatrr ETKİNLİKLERİ KAÇIRMAMAK İÇİN…

0 Komentar



❌ไม่ให้ให้ให้
ฝาก กด 👍 กด SubScribe ด้วย นะ ครับ
้อง้อง ใหม่ ครับ ช่วย เป็เป็ กำลังใจ ให้ ด้วย ะะ

0 Komentar



*** รับ ชม เพื่อ ควควมมบับัเทิงเทิงเท่เท่ไม่ ไม่แแำให้ให้ให้ม

0 Komentar



️ ไม่ แแะำ ให้ เล่เล่ตตมมชมชมชม
เล่น ตาม 🔴

️ ติดตาม ช่อง สำรอง คลิก https://bit.ly/3BTSVIy
AN️FB FANPAGE: https://www.facebook.com/69ught1-110314023870931

# สล็อต
# สล็อต โจ๊ก เกอร์
# สล็อต xo
# สล็อต โจ็ ก เกอร์ xo
#slot
#slotjoker
#slotxo
# โร ม่า
#roma
# สล็อต PP
#bodabet
# ซื้อ ฟรี ส ปิ น
#SweetBonanza
# สล็อต ผล ไม้
# สล็อต แคน ดี้
#pgslot
#bodabet
#Riseofapollo
# พี จี สล็อต
# สล็อต พี จี
# ไม้ เดียว จบ ไอ บ้า เอ้ ย !!

0 Komentar



KAKI UP bet
* NGASILAN AKAN DI ADAKAN SETIAP 2 MINGGU

-SALURAN INI ADALAH
PERKONGSIAN, CARA DAN TEKNIK ADMIN
SLOT BERMAIN,
- TIADA GALAKKAN, ATAU DORONGAN UNTUK
MENIRU ATAU MENCOTOHI VIDEO YANG DI UPLOAD

SILA LIKE DAN SUBSCRIBE
SILA LIKE DAN SUBSCRIBE JUGA CHANNEL DEUI ADMIN https://youtube.com/channel/UC_mVAZN122lmwhz1Zn6d4tg

0 Komentar



KAKI UP bet
* NGASILAN AKAN DI ADAKAN SETIAP 2 MINGGU

-SALURAN INI ADALAH
PERKONGSIAN, CARA DAN TEKNIK ADMIN
SLOT BERMAIN,
- TIADA GALAKKAN, ATAU DORONGAN UNTUK
MENIRU ATAU MENCOTOHI VIDEO YANG DI UPLOAD

SILA LIKE DAN SUBSCRIBE
SILA LIKE DAN SUBSCRIBE JUGA CHANNEL DEUI ADMIN https://youtube.com/channel/UC_mVAZN122lmwhz1Zn6d4tg

0 Komentar



ก ฏ ของ เฮีย อุ ล
โปรดรับยุปีปีปีปีปีปีปีปีปีปีปีปีปีปีปีปีปีปีปีปีปีปีปี ปีขึ้ ปีปีปีปีปีปีปีปีปีปีปี
ขอบใจ ขอบพระทัย แต๊ ง กิ้ ว 🤟🤟🤟😘😘😘
# สล็อต #slot # สล็อต ทุน น้อย

0 Komentar



ก ฏ ของ เฮีย อุ ล
โปรดรับยุปีปีปีปีปีปีปีปีปีปีปีปีปีปีปีปีปีปีปีปีปีปีปี ปีขึ้ ปีปีปีปีปีปีปีปีปีปีปี
ขอบใจ ขอบพระทัย แต๊ ง กิ้ ว 🤟🤟🤟😘😘😘
# สล็อต #slot # สล็อต ทุน น้อย

0 Komentar



Dina 24 Juni, Chidinma Adaora Ojukwu diarak di payuneun wartawan Nigeria babarengan sareng dina waktos éta anjeunna ngaku ngaku ngabunuh Usifo Ataga pikeun membela diri. Sakitar tilu minggu ka hareup, anjeunna nyarios yén anjeunna henteu aya hubunganana sareng pupusna Pak Ataga. Jalma anu sami, versi anu béda tina kajadian.

Dina épisode ieu, urang bahas naha pangakuan anu saé pisan sareng kumaha mungkin pikeun nyusup kana akal jalma pikeun kéngingkeun pangakuan anu salah.

---------------

Episode ieu dihasilkeun ku Anthonieta Kalunta, Nabilah Usman, John Iwodi, Dominic Tabakaji sasarengan sareng Sam Tabakaji.

Produser eksekutif Rahmat Muhammad.

Hatur nuhun khusus kanggo Richard Anyebe, Rabia Hadejia sasarengan sareng Mala Iwa Gbado Ikaleku.

Copyright (c) 2021 Tripel-E Media Produksi. Sadaya hak disimpen.

---------------

Kami nganggo sababaraha sumber pikeun episode ieu diantarana:

▶ ︎TVC Warta

▶ ︎Telefon Pejuang Kajahatan

▶ ︎Nyiar Warta

---------------

▶ ︎Putakhiran pikeun kaulinan Tokyo Paralympic 2020

Dinten Senén, 30 Agustus 15:31 Wat, tim Nigeria kéngingkeun 6 medali: 3 emas, 1 pérak, 2 gangsa

---------------

▶ ︎ Tuturkeun kami @ 234.audio dina Instagram, @ 234audio dina Facebook, babarengan sareng @ 234audio dina Twitter

▶ ︎Langgan kana saluran YouTube 234Audio kami

---------------

Upami anjeun resep ngadukung atanapi ngalisensikeun program ieu, hubungi kami via WhatsApp di +234 818 230 1234 atanapi kirimkeun kami e-mail di [email protected]

---------------

Upami anjeun resep gabung sareng tim Triple-E, pencét tautan ieu:

https://forms.gle/xGGHbhqSdUTQhfqXA

---------------

👇🏾 Dangukeun épisode sanésna dina:

▶ ︎TuneIn Radio
https://tunein.com/embed/player/p1437842/

▶ ︎YouTube

▶ ︎aplikasi tangkal Podcast
https://podcasts.apple tree.com/us/podcast/the-backstory/id1543629132?uo=4

▶ ︎Google Podcast
https://www.google.com/podcasts?feed=aHR0cHM6Ly9hbmNob3IuZm0vcy80MzEyOTEzYy9wb2RjYXN0L3Jzcw==

▶ ︎Spotify

▶ ︎Amazon Music sasarengan sareng Audible
https://music.amazon.com/podcasts/420c1d66-4089-4f25-b9f2-4a8c90d4fd53