Undercover Backgammon Grandmaster maén di Istanbul Grand Bazaar (FUN TO NONTON!)

0 Komentar
Undercover Backgammon Grandmaster maén di Istanbul Grand Bazaar (FUN TO NONTON!)



Grandmaster Marc B. Olsen meunang ditantang di Istanbul Grand Bazaar, lamun boga toko lokal nyadar yén anjeunna téh salah sahiji pamaén pangalusna di dunya!

Aranjeunna maénkeun versi Turki of Backgammon, disebut "Tavla", nu boga aturan rada béda, ka kompetisi backgammon standardized. A loba fun unfolds, nalika dua gaya bentrok, kitu ogé grandmaster nu nyoba ngéléhkeun kacida ngalaman, pamaén jalanan Turki.

Tumbu ka buku dina Amazon:
Ti Dasar ka Badass: https://cutt.ly/MteJxB0
Kubus Kawas Boss a: https://cutt.ly/YteJbTX
Stratégi murni: https://cutt.ly/XteJzt0

Bagikeun bonus kasino: